Erol Demirhisar: Büyükşehire Gidip Özür Dileyeceğim

İYİ Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Erol Demirhisar, 31 Mart Yerel Seçimlerine az bir zaman kala, Mudanya’da gerçekleştirmek istediği projeleri düzenlendiği basın toplantısında anlattı.
 Tarih: 01-03-2024 11:38:09
Erol Demirhisar: Büyükşehire Gidip Özür Dileyeceğim

İYİ Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Erol Demirhisar, 31 Mart Yerel Seçimlerine az bir zaman kala, Mudanya’da gerçekleştirmek istediği projeleri düzenlendiği basın toplantısında anlattı.

“BELEDİYE SARAYIMIZ YOK” 

İYİ Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Erol Demirhisar, “Son 10 güne kadar ben bu işte yoktum. Birçok siyasi parti bana aday olmam için teklifte bulundu. Listeleri gördük, listelerde her hangi bir Mudanya’yı tanıyan kişi yok. Mudanya’yı tanıtmak için aday olacaksın demeleriyle, aday oldum. Tepeden inen adayla biz seçime gitmek istemiyoruz. Biz kendi içimizde hep böyle yönetildik, kendi içimizden bir aday çıkarırız, iyi olmazsa 5 sene sonra deviririz. O niyetle bu işteyim. Torunların yanında oturmak varken, bu işlere girmek kolay değil. Belediye işlerine hiç girmeyeceğim. Benden sonra iktidar partisinin adayı seçimi kazandı. Daha hala mahkemeler devam ediyor” diyerek konuşmasına devam etti.
Mudanya’nın imara açıklaması hakkındaki soruya yanıt veren Demirhisar, “Böyle bir tehlike olduğu için adaylar var. Bu iş uzuyor. Makama oturunca göreceğiz ama bizleri zorlamaları kolay değil” dedi. 

 


15 yıldır Mudanya’da değişikliğin yapılmadığını söyleyen Demirhisar, “Olumlu manada Mudanya’da hiçbir şey yok. Yıldıztepe’de kayan yer var. Konserler var, başka da bir şey yok” açıklamasında bulundu.

“TRİLYE ZEYTİNİ GEMLİK ZEYTİNİ OLDU”

Mudanya’yı sakin şehir olarak hayal ettiğini söyleyen Erol Demirhisar, “Maalesef bu hallere geldik. Sakin şehir işi bitti. 2015’ten 2023’e kadar nüfus aşağı yukarı 23-24 bin kişi artmış ama bunun 15 bin kişisi buralı olup seçime hak kazanan kategoride yer alıyor. Eğer aile çocuğuyla zeytine gitmezse para kazanma ihtimali yok. Ben Mudanyalılara bir şey diyorum. Biz yukarıdan gelen adaylarla Mudanya’nın yönetilmesini istemiyoruz. Ben bundan sonra topu Mudanyalılara attım. Dilek Hanım da sağ olsun, biz çıkınca yanımızda olduğunu söyledi, ona da teşekkür ediyoruz “dedi.

“BİRİNCİ HEDEFİMİZ DEPREM”

Birinci hedeflerinin deprem olduğunu söyleyen Demirhisar, "Mimarlar ve Jeoloji Odasıyla görüşmelerimiz olacak. Benzin istasyonundan denize kadar olan yerler çok kötü durumda. Mudanya'yı dolaştık, incelemeler yaptırdık. Bizim birinci hedefimiz deprem, ikincisinde ise belediye binası yer alıyor. Evlerin taşınması gerekmiyor ama bunların hepsinden birer rapor alacağız. Donatı alanlarını belediyenin bulması lazım. Bulmazsa hiç kimse evini yıktırıp yaptırmaz. Bunların üzerinde çok çalışmamız lazım ve parsel baza indirmemiz lazım" şeklinde konuştu.

“BÜYÜKŞEHİRE GİDİP ÖZÜR DİLEYECEĞİM” 


İYİ Parti Mudanya adayı Demirhisar, "Kazanırız kazanamayız, Mudanyalıların takdiriyle olacak. Fakat seçilirsek ben ilk Büyükşehir Belediyesine gidip Mudanya adına özür dileyeceğim. Benim belediye başkanım 2 veya 3 toplantıya gitti. O kadar az toplantıya gidersen nasıl Mudanya'nın sorunlarını çözeceksin ?Trafik sorununu çözemeyeceğimi ben söylüyorum. Nasıl yıkacağım o tarihi binaları?" ifadelerini kullandı.
Ardından İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu da söz alarak, "Başkanımın dedikleri doğrudur, ne söylerse yapmaya hazırız" diyerek Demirhisar'a başarılar diledi.

 

  DİĞER BURSA Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI