Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da: Vatandaşlar akın etti

Yerel seçimlere sayılı gün kala Cumhurbaşkanı Bursa'da vatandaşlara sesleniyor. Gökdere'de gerçekleşecek olan miting alanına vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandı.
 Tarih: 28-03-2024 15:58:29
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da: Vatandaşlar akın etti

Yerel seçimlere sayılı gün kala Cumhurbaşkanı Bursa'da vatandaşlara sesleniyor. Gökdere'de gerçekleşecek olan miting alanına vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandı.

Programda açılış konuşmasını AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan yaptı. Gürkan'ın konuşmalarından satır başları şöyle;

"Bizler AK Parti teşkilatları olarak üstlendiğimiz görevlerde milletimizin emanetçileriyiz. Biz sahayı adımla, tazminat, samimiyetle, fedakarlıkla, emek ve azimle, ilmek ilmek görevimizi yerine getireceğiz. Ve inşallah otuz bir milletimizin teveccühü ile bu şehre hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Yalan ve iftira siyasetini düstur edinen muhalefet diline asla itibar etmeden eser ve hizmet siyasetiyle Yolumuza devam edeceğiz. Durmadan, utanmadan bu şehir için projeleri de bir bir hayata geçireceğiz.

"Gerçek belediyecilik AK Partidir"

Bursa'yı hizmetten mahrum etmek isteyenlere asla ama asla fırsat vermeyeceğiz Ve tüm bunları sizlerle birlikte yapacağız. Ortak akım ve ortak hareketle tüm hemşehrilerimizle birlikte ilmek ilmek Türkiye'nin yılının Bursa'sını inşa etmeye devam edeceğiz. Çünkü Bursa biliyor ki Gerçek belediyecilik AK Parti'dir diyor. Cumhur İttifakı'dır diyor. Ve şu ana kadar şükürler olsun hep böyle dedi. Hiçbir zaman bu şehri mahcup etmedik. Mahcup da olmadık. Ve yine sizlerin Bursa'da desteğiyle teveccühüyle AK Parti belediyeciliği inşallah devam edecek.

"Bursa'mızın dört bir yanı eserlerle dolu"

AK Parti olarak kuruluşunun üzerinden daha on beş ay geçmeden bizleri iktidara getiren milletimize söz vermiştik. Demiştik ki Cumhurbaşkanımızın ifade Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, olmayacak. Bugün dönüp baktığımızda artık bu ülkede, bu şehirde hiçbir şeyin eskisi gibi değil. Şükürler olsun ki Bursa'mızı dört bir yanı hizmetlerle eserlerle dolu dolu. O günden bugüne emeği geçen tüm büyüklerimize selam olsun. Her birini şükranla ve minnetle anıyorum. Bizim bu şeyler olan aşkımız sadık Tarihimizi zenginliğine, fiziki güzelliklerine, manevi derinliğine olan hayranlığımızdan kaynaklanıyor.

"Bursa bizim evimiz"

Bizim bu şehri kalbimizde ve başımızın üzerinde taşımamızın çok daha özel bir sebebi var. Çünkü Bursa bizim evimiz, evimiz Bursalı hemşehrilerimizle bizim kardeşlerimiz. Biz Bursa olarak çok güzel bir aileyiz. Bizler ailemize hizmet etmek için yollardayız. Hemşehrilerimizin hayatlarını daha güzelleştirmek için buradayız. Bizler Ailemiz için çalışıyoruz. Buna kim olabilir engel olabilir ki? Kim ailemizle aramıza girebilir ki? Bursa'ya böylesine aşık olmak her yiğidin karı değildir. Buna inanın. Kendini bu şehrin halini değil hakimi gören ne Buse'yi anlamış ne de hak etmiş olurlar. Biz bu güzel şehre sadece ve sadece hizmetkar olduk, hizmetkar olmaya da devam edeceğiz. Buradayız, birlikte çalışmaya, Bursa ile birlikte çalışmaya söz veriyoruz Bizim hayallerimiz Bursa'nın hayalleridir. Bizler milletimizin huzuruna çıktığımız bu kadar hem eser ve hizmet siyasetini konuştuk. Sadece ve sadece şehrimiz için eser üretmeye milletimize olan hizmetleri vermeye baktık. Işte iktidarımızın başarısını da bu siyasetimize borçluyuz. Allah'ın izni ve milletimizin desteğiyle önümüzdeki dönemde de bu şehri eser ve hizmetlerle bugün buluşturmaya devam edeceğiz Onun için ne diyoruz?  Durmak yok."

"Daha yapacağımız çok iş var" diye dikkat çeken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş'ın konuşmasından satır başları şöyle;

"Kentsel dönüşüm diyorlar. Şükürler olsun kentsel dönüşümler yapıyoruz. Anaokulları diyorlar otuz üç tane ana kucağı açtık. Gençlik Dolayısıyla biliyorsunuz ki kadınlarımızı, gençlerimizi çocuklarımızı velhasıl şehrin tüm katmanlarını inceleyen önemli projeleri hayata geçirdik. Bitti mi? Bitmedi hayır. Daha yapacağımız çok iş var. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın bu millete söylediği, vadettiği konular var. Yeni dönem Inşallah emeklileri de gençleri de, kadınları da ihtiyaç sahiplerine de harika projeleri hayata geçireceğiz.

"Son dakikaya kadar Bursalı hemşehrilerimize anlatacağız"

Üç gün var sadece, üç gün. Bugün, yarın, Cumartesi günü heyecanımızı son dakikaya kadar Bursalı hemşehrilerimize anlatacağız. Ve inşallah Bursa bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan diyecek bir kez daha Cumhur İttifakı'na gidecek inşallah. Ben kıymetli kardeşlerim benden sonra genel başkan vekilimle konuşacağı için Sizlerden, adamdan şöyle güçlüdür. Güçlü bir söz bekliyorum, destek bekliyorum. Otuz bir Mart akşamı on yedi ilçede, büyükşehirde de Cumhur İttifakı bayrağına, her seferinde inşallah. Gidiyor muyuz? Yıkıyor Hazır mıyız? Allah hepinizden razı olsun.

"Cumhur ittifakının tertemiz liderini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz"

Ben mübarek ramazan gününde olmamıza rağmen sıcak havaya rağmen biliyorum ki siz cumhurbaşkanımızı dünya liderini çok seviyorsunuz. Alanda Batı siyasi partiden kardeşlerimiz, arkadaşlarımız da var. Bizler parası vatan, devlet, bayrak, millet alan cumhur ittifakının tertemiz ve sayın cumhurbaşkanımızı dünya liderini Bursa'da ağırlamaktan son derece büyük bir mutluluk duyuyoruz diyorum. Katıldığınız için törenimize geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza, yüreklerinize sağlık. "

HABER / GÜLSÜN ARSLAN - ŞERİFE ÖZ

Etiketler erdoğan
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI