Bursa’nın gözdesi Visse Home: Hem uygun fiyat hem kalite

Bursa’da ev eşyaları ve dekorasyon ürünleri satan Visse Home, son zamanlarda büyük beğeni topluyor. Şehirde birden fazla şubesi bulunan Visse Home, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine birçok seçenek sunuyor.
 Tarih: 26-03-2024 14:15:17   Güncelleme: 26-03-2024 14:21:17
Bursa’nın gözdesi Visse Home: Hem uygun fiyat hem kalite

Bursa’da ev eşyaları ve dekorasyon ürünleri satan Visse Home, son zamanlarda büyük beğeni topluyor. Şehirde birden fazla şubesi bulunan Visse Home, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine birçok seçenek sunuyor.

Bursa’da  beş  şubesiyle faaliyet gösteren Visse Home, müşterilerine mutfak gereçlerinden, bahçe dekorasyonuna; banyo aksesuarlarından ev tekstiline kadar geniş yelpazede ürünler sunuyor.

 

 

Bursa’da diğer semtlerde de şubeleşme kararı aldıklarını ve toplamda beş şube aldıklarını belirten Visse Home sahibi İsmail Kalınkara sözlerine şöyle başladı:

“Yirmi yılı aşkın bir süredir Bursa’da farklı sektörlerde faaliyet gösteriyoruz ve son olarak 2022 yılının beşinci ayında ilk mağazamızı Soğanlı’da açtık. Daha sonra diğer semtlerde de şubeleşme kararı aldık ve Bağlarbaşı, Esenevler, Yunuseli, Özlüce’de toplam beş şubemiz bulunuyor. Bu yıl içinde yeni şubeler açmayı planlıyoruz ve halktan gördüğümüz ilgiden oldukça memnunuz”

“Siparişleri yetiştirmekte zorlanıyoruz”

Müşterilerden gelen yorumlarda ise Visse Home’un ürünlerinin hem uygun fiyatlı hem de kaliteli olduğu belirtiliyor. Mağazanın geniş ve ferah olması da müşteriler tarafından beğenilen bir diğer unsur. Visse Home sahibi, son zamanlarda çok fazla sipariş aldıklarını ve bu siparişleri yetiştirmekte zorlandıklarını söylüyor.

 

 

“Halkın ilgisinin en büyük sebebi, reklam bütçemizi fiyatlara yansıtarak uygun fiyatlar sunmamızdır. Ancak, bu ilgiye rağmen bazı şikayetler de alıyoruz” diye sözlerine ekleyen Kalınkara konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Özellikle, indirim dönemlerinde ürünlerimizi yetiştirememe sorunuyla karşılaşabiliyoruz ve bu durumdan mağdur olan müşterilerimizden şikayet alabiliyoruz. Bu konuda daha fazla önlem alarak tüm müşterilerimizi memnun etmeye çalışacağız.

 

 

“Yaptığımız indirimler ilgi görüyor”

Açtığımız mağazaların hemen hemen hepsi ulusal ve yerel medyada yer aldı ve bu da halkımızın bize gösterdiği ilgiyi gösteriyor. Özellikle, açılışlarda yaptığımız ciddi indirimler izdiham şeklinde ilgi görmemize sebep oluyor ve bu da haber değeri taşıyor.

Mağazalarımızda geniş bir ürün yelpazesi bulunmakta olup, ev tekstili, bahçe mobilyası, mutfak gereçleri, kozmetik ürünler, telefon aksesuarları gibi çeşitli ürünler sunuyoruz. Fiyatlarımızı reklam bütçemizi fiyatlara yansıtarak uygun tutmaya çalışıyoruz ve bu politika halkımız tarafından ilgiyle karşılanıyor.”

“Zincir olma yolunda ilerliyoruz”

Son olarak Bursa’da bu sektörde mağazaların olmadığını dolayısıyla bu konuda ayrıcalıklı olduklarını düşündüğünü söyleyen Kalınkara, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bursa’da bu sektörde zincir mağazaların bulunmamasını fırsat bilerek yerel bir zincir olma hedefiyle yola çıktık. Diğer şehirlerdeki firmaları incelediğimizde, Bursa’da bu açığı gördük ve yerel bir zincir olma yolunda ilerliyoruz.”

Visse Home’un sunduğu ürünlerden bazıları şunlar:

Ev tekstili: Yatak örtüsü, nevresim takımı, yastık, battaniye, havlu

Mutfak gereçleri: Tencere, tava, tabak, bardak, çatal, bıçak

Banyo aksesuarları: Duş jeli, şampuan, sabun, havlu

Dekorasyon ürünleri: Vazo, çerçeve, mumluk, biblo

Visse Home’u ziyaret ederek eviniz için ihtiyacınız olan her şeyi uygun fiyata bulabilirsiniz.

 

 

 

  HABER VİDEOSU
https://youtu.be/uKCMDQRsN6g?si=PdRWtGdFC8SuN7VS
  DİĞER BURSA Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI