Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Gazi Orhan Parkı’nda düzenlenen Büyükşehir Bandosu konseri, Bursalıların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Sevilen marşların ve eserlerin seslendirildiği etkinlikte vatandaşlar keyifli bir akşam yaşadı.
Bursa’da Büyükşehir Bandosu Konserine Yoğun İlgi
Gazi Orhan Parkı’nı dolduran vatandaşlar, Bursa Büyükşehir Bandosu tarafından seslendirilen marşlara ve ezgilere hep bir ağızdan eşlik etti. Etkinlik boyunca oluşan coşku, Bursa’nın kültür ve sanat yaşamına renk kattı.Vatandaşlar, düzenlenen konserden duydukları memnuniyeti dile getirerek Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne kültürel etkinlikler için teşekkür etti. Etkinlik, kentin sosyal yaşamına katkı sunan organizasyonlardan biri olarak öne çıktı.Bursa’nın Fethi Etkinlikleri Kapsamında Kültür Programları Sürüyor
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın Fethi’nin 700. yılı kapsamında yıl boyunca çeşitli kültür ve sanat etkinliklerini vatandaşlarla buluşturmaya devam edecek. Bu kapsamda düzenlenen konserler, şehrin tarihi kimliğini kültürel etkinliklerle birleştiriyor.Yetkililer, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Gazi Orhan Parkı’ndaki konserlerin 28 Ağustos’a kadar süreceğini açıkladı. Program kapsamında her çarşamba saat 18.00’de, her cumartesi ise saat 19.00’da Bursa Büyükşehir Bandosu sahne alacak.