Beklenen tablet değil, taş geldi!

Gaziosmanpaşa’da internet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş eden Sibel Zengin, kargo paketini açtığında taş çıktı.
 Tarih: 03-03-2024 11:36:02   Güncelleme: 03-03-2024 11:41:02

Gaziosmanpaşa’da 23 yaşındaki bedensel engelli Sibel Zengin, internet sitesi üzerinden 20 bin lira değerinde tablet sipariş etti. Zengin, kargo paketini açtığında ise tablet yerine taş çıkınca hayatının şokunu yaşadı.

Hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Sibel Zengin, “Tüketici hakem heyetine de başvuru yaptık. Mağdur oldum, bu resmen insanları dolandırmak. Avukatımızla hukuki süreci başlatıyoruz. Yani taşı görünce şok oldum. 20 bin lira verdim birazcık zoruma gitti. Üzüldüm, ben para biriktirerek aldım o ürünü. Böyle bir taş geldi bize şok olduk. Tablet beklerken taş geldi. Aldığımız tablet yok” dedi.

Cep telefonu yerine salatalık, tablet yerine de taş

Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ise, “Burada taş gönderilmesinin sebebini de size söyleyeyim. Savcılık açısından soruşturulduğunda ‘depocu karıştırmış bu bir dolandırıcılık değil’ demek için bazı açgözlü satıcılar cep telefonu yerine salatalık, tablet yerine de taş gönderebiliyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI