Ortak akıl ve istişare kültürü doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, son bir ay içerisinde Sinandede, Yıldırım, Mollaarap, Piremir, Davuddede, Emirsultan, Zeyniler, Sakarya, Vatan, 152 Evler, Yiğitler, Namazgah, 75. Yıl, Millet, Erikli ve Eğitim mahallelerini ziyaret etti.Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, vatandaşların taleplerini ve beklentilerini birinci ağızdan dinlerken, devam eden projeleri de yerinde inceledi. Ziyaretler sırasında mahalle muhtarlarıyla görüşen Yılmaz, bölgenin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.
STK ve Gençlik Buluşmaları da Devam Ediyor
Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve derneklerin etkinliklerine de katılan Başkan Oktay Yılmaz, vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştiriyor.Belediye bünyesindeki kütüphaneler, spor merkezleri ve sosyal tesisleri de sık sık ziyaret eden Yılmaz, gençlerle sohbet ederek onların istek ve önerilerini dinliyor.“Sorunları Yerinde Görüp Çözümü Yerinde Üretiyoruz”
Yıldırım’da göreve geldikleri günden bu yana ortak akıl anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Oktay Yılmaz, vatandaş odaklı yönetim anlayışını sürdürdüklerini söyledi.“Yıldırım’da göreve geldiğimiz günden bu yana hep ortak akıl vurgusu yaptık. ‘Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla birlikte yöneteceğiz’ demiştik. Bu sözümüzün gereği olarak mahalle mahalle gezip vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Talepleri, önerileri ve şikâyetleri doğrudan dinliyoruz. Mevcut sorunları yerinde görüp çözümü de yerinde üretiyoruz.”
“Yıldırım’ı Sahadan Yönetiyoruz”
Her hafta düzenli olarak mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Yılmaz, hizmetlerin sahada şekillenmesi gerektiğini vurguladı.“Vatandaşlarla buluşmadan, esnafı dinlemeden ve mahalleleri sokak sokak gezmeden üretilen hizmetin yeterince faydalı olmayacağına inanıyoruz. Mahallelerimizin hangi hizmete ihtiyacı olduğunu en iyi o mahallede yaşayanlar bilir. Bu yüzden projelerimizi hemşehrilerimizle birlikte şekillendiriyoruz. Yıldırım’ı birlikte yönetiyor, birlikte güzelleştiriyoruz.”Başkan Oktay Yılmaz, mahalle ziyaretlerine ve vatandaş buluşmalarına devam edeceklerini belirtti.










