15 Temmuz Şehitleri Uludağ'ın Zirvesinde Anıldı

İnegöl Belediye Spor Kulübü dağcılık ve atletizm branşı sporcuları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde Uludağ zirve tırmanışı gerçekleştirerek şehitlerimizi burada yaptıkları dualarla andılar.
 Tarih: 17-07-2023 11:16:32   Güncelleme: 17-07-2023 11:34:32
15 Temmuz Şehitleri Uludağ'ın Zirvesinde Anıldı

İnegöl Belediye Spor Kulübü dağcılık ve atletizm branşı sporcuları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde Uludağ zirve faaliyeti gerçekleştirdi. Zorlu tırmanışta zirvede yapılan dualarla şehitlerimiz anıldı. Aynı zamanda Kastamonu’da 15 Temmuz etkinlikleri çerçevesinde yapılan yol bisikleti yarışında da İnegöl Belediye Spor Kulübü DOSTUM sporcusu Cüneyt Özendik 3’üncü oldu.

16 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilen etkinlik, sabah 09.00’da Uludağ Oteller Bölgesinden başladı. Saatlerde 12.30’u gösterdiğinde sporcular zirveyi gördü. Atletizm sporcuları koşarak, dağcı sporcular ise yürüyerek performans sergilediler. Bursa’dan farklı dağcılık kulüplerinin de katıldığı faaliyette zirve töreni sonrasında saat 17.15’te faaliyet oteller bölgesine dönüşle sonlandı.

Öte yandan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamaları çerçevesinde Kastamonu’da “15 Temmuz Şehitlerini Anma Yol Bisikleti Yarışı” gerçekleştirildi. Yarışmaya İnegöl’ü temsilen katılan İnegöl Belediye Spor Kulübü Master sporcusu Cüneyt Özendik, 3’üncü olmayı başardı.

 

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
HABER ARŞİVİ
Henüz anket oluşturulmamış.
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI